| 
 |   | 

| Autor | 
Zpráva | 

Nerviq 

Věk: 46 

Motorka: VT 750 C4 

|  

| 

| Tady
 | 

| M5.jpg | 

|  Komentář: | 

| 

|  Velikost: | 
		 78.31 kB | 

|  Zobrazeno: | 
		 3916 krát | 

| 

| 
 |  

| 

_________________ .....k čemu mi je že láska hory přenáší,když radši sednu na mašinu a k horám si dojedu.....

| 

| 

| 
        | 

| 

Martin_s 
Kapitán  

Věk: 39 

Motorka: VT1100 ACE  

|  

| 

jsem oslněn leskem, máš to pěkný    

já přemešlim právě spíš o něčem širšim než mám teď o kapku.. hlavně teda rovnějšim. ale potřeboval bych to vyzkoušet, než si koupim za 2k řidítka a pak zjistim, že se mi stim jezdí blbě  

mno a když bych je měnil, tak sem si říkal, že bych zkusil kablíky zadělat dovnitř...    
 | 

| 

| 
 |  

| 

| 

| 

| 
      | 

| 

Nerviq 

Věk: 46 

Motorka: VT 750 C4 

|  

| 

| No,co sem dal rovný(a širší) řidítka,jezdí se mi líp..lepší ovladatelnost v zatáčkách i na místě a natáhnul sem si ruce,takže pro mě i pohodlnější(188cm).Kamarádka Jana si tenkrát na Shadow koupila taky rovný řidítka,jen si koupila kvůli výšce představce zahnutý směrem k sedlu a nemohla si vynachválit,že se jí motorka líp ovladá(asi 168cm) Za naše dvě zkušenosti můžu rovný řidítka doporučit.Je to pohodlné a daleko lepší ovladatelnost
 | 

| 

| 
 |  

| 

_________________ .....k čemu mi je že láska hory přenáší,když radši sednu na mašinu a k horám si dojedu.....

| 

| 

| 
        | 

| 

Lexani 

|  

| 

| 
 | 

| 

| 
 | 

Jdi na stránku  Předchozí  1, 2 

| 

Zobrazit následující téma 
Zobrazit předchozí téma 
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
  | 

|   

|