|
| |
Autor |
Zpráva |
zdes
Anonymní
|
|
Sháním kvalitní vetší kožené brašny, na VT 1100 C. Podmínky - uchycení vzřešené jinak než popruhem přes blatník (jsou relativně vysoko výfuky a při takovém uchycení jsou brašny nízko a palí se). Máte někdo tip, nápad, víte o prodejně se slušnou nabídkou? Každou radu uvítám.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manas.fafluch
Věk: 41
Motorka: Suzuki Intruder M1800 R2
|
|
Zdar doporučuji firmu Manufaktura elcalvera www.elcalvera.cz můžeš si vybrat z velkého množství brašen jakkoliv si je nechat upravit. Jsou velice ochotní. Ty brašny mají zezadu velice hrubý plast tak je můžeš dobře upevnit na držáky ja je mám upevněné na držáky ale mám tam i popruhy nemusí tam být ale mě se líbí.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robert
Věk: 55
Motorka: VT1100 C2 ACE
|
|
Jo, je to 10km od Zlina, pred tydnem jsem tam byl. Vesnice, rodinny dum, zadna reklama ani poutac (takze jsem projel dedinu 2x a pak se musel doptat), nakonec vylezl z okna nejaky chlap a rikal, ze nema cas, protoze jde na postu
Nemaji zadnou prodejnu ani nic skladem, takze v podstate delaji veci jenom na objednavku, takze neni mozne si je nijak osahat, coz pri tech cenach je skoda. Doporucuji proto se informovat, jestli nedodavaji do nejakeho motoshopu v okoli, ktery vzal neco na sklad a domluvit se tam - ja to tak udelal a cena byla stejna, jako ma El Calvera na webu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Manas.fafluch
Věk: 41
Motorka: Suzuki Intruder M1800 R2
|
|
Ja tomu chlápkovi zavolal že přijedu a bylo to v pohodě vzali mě do dílny zeptali se mě jakou mám představu pak pobrali několik šablon brašen a šlo se k motorce přiměřovat a přeměřovat až jsme doladili velikost a celkové rozměry tak jsem si jen řek jestli je chci něčím ozdobit tak jsem si vybral nerezové puklice a ta paní co tam byla si vyfotila název shadow z mojí nádrže a ten samý mi dali jak na brašny tak na válec za 3 týdny jsem si přijel a byl jsem velice spokojeny, jinak ty jejich brašny prodávají myslím že v Iron Motu, ale myslím že je lepší si vybrat a nechat udělat individuálně takové nikdo nemá
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
Věk: 34
Motorka: Honda - VT 600 Shadow
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|