Autor |
Zpráva |
lemmy
Anonymní
|
|
Začal jsem jednat o možnosti prezentace SHOC v průběhu slavností města Mirovic ...... jedná se o jeden víkend v první půlce května .... předběžně by se jednalo o páteční podvečer před vystoupením rockových kapel (prezentace by se uskutečnila na náměstí přímo za hlavním pódiem)..... pro zúčastněné by bylo občerstvení zdarma ..... a nocleh by se mohl domluvit opět v ATC Trhovky ............všechno je zatím předběžné a orientační, tak se k tomu vyjádřete ať vím jestli v jednání pokračovat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
Věk: 34
Motorka: Honda - VT 600 Shadow
|
|
O které Mirovice se jedná? Je to někde u Orlické přehrady?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lemmy
Anonymní
|
|
Jo přesně tak ..... je to od Orlíka nad Vltavou směrem na Rožmitál pod Třemšínem ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
OK.Souhlas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simox
Věk: 39
Motorka: Honda VT 1100 Shadow
|
|
Čauwes Lemmy, co tím přesně myslíš ??? Stánek ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lemmy
Anonymní
|
|
neeeee ......přijet zaparkovat na určeném místě .... zbouchat klobásu ... pár piv ..... hodit pár koleček na řetězáku a zase zmizet ........ samozřejmně je možnost prodeje nějakejch propagačních materiálů (trika, čepice a tak) ale stánek v takovém případě není standartní řešení .........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Simox
Věk: 39
Motorka: Honda VT 1100 Shadow
|
|
Tak to héééj !!!!! To se mi líbí. Já jsem se práwě lekl toho, že tam chceš rozbít stan.....Na motocyklu to chápu a plně schwaluju, ale na slawnostech......Proto jsem se tak ptal. Nicméně pro tohle jsem wšema dwanácti (prsty i řídítky)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mako
Věk: 61
Motorka: VT 600 C
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
Ahoj Lemmy, výš už něco bližšího k těm Slavnostem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
lemmy
Anonymní
|
|
zatím nic ........ přibližný scénář už jsem nastínil a přesnější informace budou známy až bude známa kompletní skladba programu a budou se koordinovat časy jednotlivých vystoupení a doprovodných programů aby to nikde nekolidovalo ....... nějaké další info se budu snažit získat během první poloviny ledna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
Dík Lemmy, tak zatím se opatruj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleš Vyroubal
Anonymní
|
|
Určitě bych se rád podobných akcí zúčastnil... Honda pičo Honda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
lemmy
Anonymní
|
|
to je jasná věc ........ proto se takový akce domlouvaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lazil
Věk: 69
Motorka: VT 1100 C Shadow SC23
|
|
Lemmy se mnou můžeš také počítat čekám na přesné datum. Na adresu Aleše Vyroubala: jsme klub kde jsou slušní lidé a nebo se tak chováme a jsou zde i děvčata motorkářky, a tak by jsi se mohl vyjadřovat kultivovaněji, bez tý PÍ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
Ahoj Lazil. Máš úplnou pravdu, taky mě sprostá mluva nic neříká. Prostě to patří někde jinde a ne na net. ale jinak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
lemmy
Anonymní
|
|
Získal jsem trochu přesnější instrukce ......... vystavení motorek bude cca od 17.00 hodin v prostoru za hlavním pódiem ....... každej účastník dostane 1xstravenku a 1x nápojenku na klobásu a jedno pití u kterého stánku budou platné vysvětlím na místě.
pátek:
16:00 - 16:45 sraz v kiosku na Žďákovském mostě (Orlík nad Vltavou)
16:45 - odjezd do Mirovic
17:00 - příjezd do Mirovic, organizovaný průjezd náměstím, odstavení strojů a volná zábava
- odjezd dle dohody na místě buď hromadný, nebo po jednotlivcích dle vlastního uvážení
sobota:
volná zábava
vyjížďka - zjistím možnosti a ještě upřesním
ubytování vyřídím v ATC Trhovky (orlická přehrada) až budu vědět přesný termín konání, ten by měl být určen během 14 dnů bude to buď 4.-5.5.2007, nebo 11.-12.5.2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grizzly
Kapitán
Věk: 64
Motorka: VT 600
|
|
Klobásy a VOLNOU zábavu ( , to teda můžu absolvot na 100%.
Už se těším.
ZDAR Grizzly
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
OK.Lemmy Tak se budu těšit. Doufám, že doté doby sleze sníh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
lemmy
Anonymní
|
|
a nebo nasadíme drapáky ....... neznáš se s Drimlem? když si z Pardubic tak bys mohl nějaký sehnat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
Ahoj Lemmy. S Drimlem se neznám, ale klidně ti je nastřelím pistolí a místo vzduchu gumu vyliješ betonem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|