Autor |
Zpráva |
NAVI
Věk: 34
Motorka: Honda - VT 600 Shadow
|
|
HI FOXX. Thank you very much
PS :Stejná práva všem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slávek
Věk: 51
Motorka: Honda Shadow VT 600 C už je doma Honda Shadow VT1100C Spirit
|
|
Jinak je to naprt kecat jenom mezi sebou v kraji a z ostatníma z klubu si nemůže člověk pokecat.
Ať žijou mobilní telefony a poplatky za ně
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BEECH
jednatel
Věk: 67
Motorka: VT 1100 ACE
|
|
no bylo ta myšleno asi tak, že když se domlouvají kluci třeba z Pardubic, kam pojedou odpoledne na vyjíždku, aby jim tam někdo z Moravy nepsal" SE MNOU NEPOČÍTEJTE, JÁ NEJEDU" a podobné zbytečné věci
PS: jinak máme i forum, které je skoro navyužité a osobně si myslím, že domluvy kdo kde na koho počká, by se mohli domlouvat tam a nemuselo by se kvůli tomu zakládat nové vlákno- ale je to můj osobní názor.
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
BEECH
jednatel
Věk: 67
Motorka: VT 1100 ACE
|
|
oprava: myslel jsem samozřejmně Chat ( ne forum)
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
|
|
|
Pepino
Věk: 58
Motorka: VT 1100 sc32
|
|
Taky si myslím že pokud chce někdo diskutovat o něčem se všema ,tak to dá do fora-chatu kam můžou všichni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel Mareček
Anonymní
|
|
to Beech - no,nevím nevím,ten tvůj příklad mi moc nesedí.Jsem registrovanej na východě(severní morava),ale na vyjížďku to mám k pardubičákům nejblíž (cca 100km),takže mne zajímá kdy pojedou a kde mají scuka a jestli mne vezmou do houfu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Monkey
Anonymní
|
|
BEECH napsal: | omezené je to i pro to,že v mnohých krajích jsou zaregistrovaní i nečlenové, jo a ještě FOR Monkey: nejsme otevření všem značkám |
Hele Beechi, kritiku přijímám, myšlenka byla ale někde jinde. Myslím že to není o tom se tady dohadovat, či dopisovat, ale o vymyslet co dál, a hlavně jak dál. Můj osobní názor je ten, že by se měla svolat hromada, kde se účastní členové a hlavně kapitáni, řekne se na rovinu jak si představenstvo a členové představují další vývoj. Proč ? páč se tady pořád něco řeší a stejně se to tímto způsobem nevyřeší. Mám za to že spousta věcí řečených "na rovinu" a z "očí do očí" bude znít lépe než potutelné usměvy za sklem monitoru.
A ještě z jiného soudku - rozumím tomu dobře že se založí někde na fóru jakás diskuse a pak fšichni opustí toto téma a půjdou na chat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr
Věk: 57
Motorka: VT1100 C3