|
|  |
Autor |
Zpráva |
Gorky

Věk: 36
Motorka: Honda VT 1100c sc18

|
|
Jestli se ti zbarvuje výfuk tak na něj zkus použít Blue Job ten je na to prej dost dobrej já ho nezkoušel
|
|
|
|
_________________ Smrt jen uzavírá pověst člověka a rozhoduje, zda je dobrá, či zlá.
|
|
 |
      |
 |
Grizzly
Kapitán

Věk: 65
Motorka: VT 600

|
|
bimbo, spolu si zajezdíme na pořádnou distanc, proto, že mě vejfuky, řvou jak sviňa
Jo, jinak jsem si všiml, že máme, ve stejnej den narozeniny
|
|
|
|
 |
     |
 |
Simox

Věk: 40
Motorka: Honda VT 1100 Shadow

|
|
Tak si v tý příručce pořádně prohlídni obrázky. Z toho bys měl vyčíst, jestli hydrostav má, nebo ne.
Jinak by mě zajímalo jakou má ten tvůj kámoš Savážku ???? Neni náhodou vínová s takovym malym laďáčkem ???
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
bimbo
Anonymní
|
|
Jak sem slíbil podávám hlášení . (možná že někdo v budoucnu bude řešit obdobný problém a tento odkaz mu pomůže) Střílení do výfuku odstraněno- volná příruba, mezi zadním válcem a kolenem (svodem) do výfuku. Dotaženo- nou problém Na milence najeto 24000km- při této příležitosti, vyměněn mot. olej, olej. filtr, vzduchový filtr, výměna svíček,kontrola ventilových vůlí. Dopřána též fung nágl nová zadní pneumatika. Oba dva připraveni na sezonu, z důvěrou hledíme v před v lepší příští a teplejší zítřky. Letos již najeto 600km na trase Chomutov- Křivoklát- Rokycany- Plzeň.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
600km závidím ja najel sotva 200 a taky nestřílím, ono asi jak je chladno tak to tolik nestřílí. Jinak jsem loni střílel o 106
|
|
|
|
      |
 |
RaZZoR

Věk: 42

|
|
Vyhrabal sem toto téma, protože i mě VT600 střílí, blafe a puká při zavření plynu jako ďas, od tý doby co mám laďáky (spíš holý trubky) Dragon. Chtěl bych nejdřív jen zkusit poladit bohatost směsi. A dotaz je (sem teoretik), jestli VT600 rv. 93 (2 karbecy) má jen jeden šroub na směs, nebo na každym karbu zvlášť. Vím že jeden je u sytiče, pod tou krytkou. A Jestli je teda i druhej a kde. A taky na kterou stranu se směs ochuzuje a na kterou obohacuje
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|