|
|  |
Autor |
Zpráva |
Boža

Věk: 70
Motorka: Schadow VT 1100

|
|
Prošel jsem se Sárou ( 1100 C3 - otevřené roury) několika STK a nikdy nikde nebyl problém - STK Brandýs, Motol a Březová -Oleško.
|
Honda.doc |
Komentář: |
|
 Stáhnout |
Soubor: |
Honda.doc |
Velikost: |
905 kB |
Staženo: |
252 krát |
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Lorenz

Věk: 60
Motorka: Shadow vt 750 c

|
|
Hoj zdravím a chtěl bych napsat pár vět k tématu.Ptal jsem se hodně kamarádů jaký mají názor na stk . Je to tak 50na50.Téma zapujčení mota na stk? Kdo nemusel dávat moto na zkušební kolečko říká,že by ho z ruky nedal.Koho technik požádal o zkušební kolečko kolem haly tak mu ho pokorně půjčili,aby měli klid.Ty kolečka se dělají proto,aby se vyzkoušeli brzdy.Teď jsem s toho v šoku!!!Tak aby stk-stanice tech.kontroly kontrolovali technický stav tak oni budou radeji kontrolovat P......y na motorce,aby dali na jevo,že on je ten kdo rozhodne zda pojedeš na ní zpátky z stk nebo né.NIKDO z nás neví jaké májí pravomoci a co jsi můžou dovolit a co né.Nemůžu pochopit když má někdo stavbu má od toho techničák pět krát prošel technickou a po šesté má problémy že je to stavba,tak mi to připadá, že říká "z toho by mohlo něco kapnout".Kdyby někdo sehnal co můžou kontrolovat a na co nemají nárok kontroly myslím ,že by se všem líp dýchalo a né před každou stk se bát ,že jsem si udělal malou upravu jestli projdu a nebo tam mám jed rovnou z flaškou.Paradox je to,že my jako zákazníci kteří platíme máme strach jestli projdem nebo né.Doufám že semnou souhlasíte. zatím
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|