Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Jenda
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 31 březen, 2010 11:21  Předmět:  STK Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj kluci rád bych se podělil z provedením STK na Ostravsku.Včera jsem volal kolegovi na Ostravsko,který je už nějaký ten pátek motorkář a říkal mi toto.Přijedu na technickou hned mi vzal doklady ke kontrole a první co se mu nelíbilo řidítka ,vytahl metr z kapsi a prohlásil.:" jsou o 15cm delší co stím budem dělat?"Kolega má ladáky a to ho nezajímalo zkontroloval čísla a poté se mě zeptal ,že chce vydět lékarničku a jednu náhradní pojistku."Koukal jsem jako vůl,sáhl jsem do rolky a vytáhl lékarničku,otevřel jsem boční pravý kryt u moto kde je elektro instalace a 10minut jsem ukazoval a vysvětloval, že dvě jsou tam nasunuté jako reservní.Zakrotil hlavou a řek, že MUSÍ UDĚLAT DVĚ KOLEČKA KOLEM HALY!!!! To mě zarazilo,ale pro klid jsem nic nenamítal proto ,že už jsem se vyděl za bránou."Kontrolor" se projel zastavil u mě a znova začal, co uděláme s těma řidítkama,?(moto je stavba a má rovné řidítka ,aby jste věděli proč tomu č........ se pořád nelibily)Pak vytáhl ruce z kapes a decentně mi naznačil rukama ,že mám něco donést a že tu je do půl páté.Kolega takovou kontrolu nikdy nezažil to pro klid zašel pro tu lahvinku a ty doklady si nechal u sebe,aby měl jistotu ,že ta lahvinka bude. Když přicházel k té hale s STK, už z dálky ho ten dotyčný "kontrolor" navygoval kam má přesně jít,aby ho nezachytili kamery.To je vše a co říkáte na tu okružní jízdu?Čau Jenda

Jára Cimrman

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 31 březen, 2010 12:33  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nejhorší srážka je s pitomcem a pomůžeš si že ho práskneš - bohužel, začíná to u politiků a končí u posledního vola s razítkem mad M.P.

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Jerry
President

Věk: 57

Motorka: VT750C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 31 březen, 2010 17:40  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Bez komentáře. Brick wall

Beran Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele JerryZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

Fananek-Jarda

Věk: 49

Motorka: vt 750 shadow c - us verze
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 31 březen, 2010 19:18  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nikdy mad bych nepujcil svoje moto kdejakemu vopruzovy at je to policajt ci borec na stk - kdyby nekde zalehl a zjistilo se ze nema na to noty co pak a hlavne kdo te zacvaka nahradu skody ? Takze bych se tam snim kurevsky pohadal a hnedka vyvolat nadrizeneho a vse resit snim - nikdo na stk te nemuze nutit k zapujceni motky Surprised

Panna Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele Fananek-JardaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Fiti

Věk: 48

Motorka: Honda VT 750 DC
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 02 duben, 2010 18:31  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dnes jsem byl na STK cca 15 minut a hotovo.Laďáky,blinkry že svítí se světlem,pneu jiné šířky nic neřešil.Jen vin.číslo s kontroloval.Je to jenom otom na koho člověk narazí. Enjoy

Lev Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele FitiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
BEECH
jednatel

Věk: 68

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 02 duben, 2010 21:12  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A to ti to ani nepoložil- což by se teoreticky mohlo stát, to bych byl pak zvědavý, z čeho by se platila případná škoda Shocked

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

BEECH
jednatel

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 02 duben, 2010 21:14  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ještě jsem chtěl dodat- neexistuje, aby mi tam na ní někdo sedl, nebo se dokonce projížděl, na druhé straně, pokud tam máš nějaké díly nehomologované, tak je asi třeba přivřít očko Enjoy

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Nerviq

Věk: 46

Motorka: VT 750 C4
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 03 duben, 2010 11:54  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dle zakona ma udelat motozkousku jizdou,ale poprve slysim ze by to nekdo udelal,byl jsem tam minuly tyden a za deset minut jsem byl v na ceste

Rak Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie uživatele NerviqZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránkyYahoo MessengerMSN Messenger
fata

Věk: 41

Motorka: Honda VT 750 C2 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 03 duben, 2010 14:16  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A které STK to bylo ať vím kde nejet. třeba do PM Díky.

Panna Pohlaví:Muž Krysa SkrytýOsobní galerie uživatele fataZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

buc99

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 04 duben, 2010 18:41  Předmět:  stk Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

jsem z Havířova. byl sem na STK mám laďáky jiné řídítka a různé blbůstky a prošel jsem v poho. dělal to nějakej děda a říkal že to k takové mašině patří.

Beran Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie uživatele buc99Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Jenda
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne 04 duben, 2010 19:40  Předmět:  STK Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zdar kluci ta "komedie" se stala mezi Opavou a Ostravou a dokonce byl ten zmetek v sobotu na srazu motorek na Stříbrnem jezeře.Volal mi kolega ,že to nechápe,aby motorkář dělal motorkáři peklo a ještě si přijde klidně na sraz.Tak se mějte a pozor na srážky z volem!!!! Jenda.

fata

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 05 duben, 2010 08:15  Předmět:  Re: STK Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jenda napsal:
Zdar kluci ta "komedie" se stala mezi Opavou a Ostravou a dokonce byl ten zmetek v sobotu na srazu motorek na Stříbrnem jezeře.Volal mi kolega ,že to nechápe,aby motorkář dělal motorkáři peklo a ještě si přijde klidně na sraz.Tak se mějte a pozor na srážky z volem!!!! Jenda.

Tak ten má ale odvahu. Třeba se chtěl projet na všech motorkách na sraze. A potom lepit červenou nálepku na SPZ. Mezi Ostravou a Opavou je široký pojem ja Jezdím do Bílovce. Jednou se mi stalo že taky se mu na JAWĚ nelibily říditka byly o trochu širší a zvedlé a měl ještě par dalších průpovidek že to mám opravit a prijet se stím později ukázat. Ale nalepil mi červenou placku tak jsem na něho kašlal a už jsem nepřijel.

Panna Pohlaví:Muž Krysa SkrytýOsobní galerie uživatele fataZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

Jenda
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 05 duben, 2010 10:53  Předmět:  STK Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Čau fato, já nechci psát konkretní místo ,kde se to odehrálo ale Bílovec to není.Nevím kdo všechno chodí na ty stránky a adresu vyhledat toho mého kamaráda na STK není problém a pak se mu mstít,protože toho dotyčného by to stálo místo.Mě se stala taková malá nepřijemnost asi před patnácti lety na STK V Opavě v Jaktaři ještě z mou 120kou.Prošel jsem celou kontrolou a před nalepením známky mě požádal ten mechanik,že vyskouší ještě jednou brzdy,já jsem souhlasil,on zajel na konec haly tam kde se kontrolují nákladaky rozjel se a dupnul na brzdu tak,že udělal hodiny a v nápětí praskla brzdová trubka.Po té mi zdělil že si to mám opravit na místě nebo nechat odtáhnout,protože po vlastní ose bez brzd jed nemůžu.Ještě mi řekl že můžu být rád že se to stalo tady na hale a né někde na cestě a pokud bych to stihl opravit ještě dnes tak nemusím znovu platit STK.
Uznávám,že v něčem měl pravdu ale byla to tenkrát nepřijemná situace.čau Jenda

fata

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 06 duben, 2010 09:06  Předmět:  Re: STK Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jenda napsal:
Čau fato, já nechci psát konkretní místo ,kde se to odehrálo ale Bílovec to není.Nevím kdo všechno chodí na ty stránky a adresu vyhledat toho mého kamaráda na STK není problém a pak se mu mstít,protože toho dotyčného by to stálo místo.Mě se stala taková malá nepřijemnost asi před patnácti lety na STK V Opavě v Jaktaři ještě z mou 120kou.Prošel jsem celou kontrolou a před nalepením známky mě požádal ten mechanik,že vyskouší ještě jednou brzdy,já jsem souhlasil,on zajel na konec haly tam kde se kontrolují nákladaky rozjel se a dupnul na brzdu tak,že udělal hodiny a v nápětí praskla brzdová trubka.Po té mi zdělil že si to mám opravit na místě nebo nechat odtáhnout,protože po vlastní ose bez brzd jed nemůžu.Ještě mi řekl že můžu být rád že se to stalo tady na hale a né někde na cestě a pokud bych to stihl opravit ještě dnes tak nemusím znovu platit STK.
Uznávám,že v něčem měl pravdu ale byla to tenkrát nepřijemná situace.čau Jenda

Ahoj Jendo nejsem mstivý člověk věřím ale že se najde kretén na jaždé STK ale, když už jsi tady z okolí tak bysme mohli aspon udělat vyjížku po okolí nebo si solorider?

Standa

Věk: 63

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 08 duben, 2010 07:20  Předmět:  stk Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zujal mě Jendovo příspěvek.Nemám právní vzdělání,ale pracuji dloho v oblasti bezpečnosti práce a tohle je zajímavá situace za léta praxe vím ,že na všechno je třeba podepsané lejstro. Především při vstupu a zaplacení příslušného poplatku uzavírate se stanicí tech. kontroly smlouvu o dílo. 1.Technik (zaměstnanec)musí mít příslušné oprávnění k řízení takovéhé vozidla, 2. Jako zaměstnanec musí mít příslušné školení k řízení takového vozidla a hlavně doklad o školení !!! 3.Musí být schopen tyto doklady předložit při předání vozidla k jízdě a podepsat předávací protokol !!! Dovedete si představit,že přijede tatra na stk a technik při zkošení brzd na válcích projede branou a přejede chodce a pak se zjistí,že měl řidičák jen na osobák ? Nikdy jsem se za 35let motorkaření s takovým blbcem nesetkal,že by chtěl řídit moji motorku ,ale stát se to mě určitě bych to použil. Motorka,doutník a milenka se nepůjčují.

Štír Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele StandaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
HondaMCH

bob

Motorka: VT600
blank.gif
PříspěvekZaslal: so 10 duben, 2010 12:11  Předmět:  stk Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Minulý rok jsem dělal STK na honda 600 VT.Objel jsem 4STK.Havířov,Šenov,Petřvald,Stonava.Všude vadilo něco jiného.1 řídítka rovne,osvětlení spz mam tam led,potom směrovky velikosta mračítka a nakonec světlo.Když jsem se vytočil a zeptal se jestli někdo aspoň vyzkouší jestli brzdi nebo neteče někde olej,nebo ojeta pneu.Tak se urazili.Nakonec jsem musel dát všimné.

Střelec Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele bobZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
buc99

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 10 duben, 2010 17:38  Předmět:  stk Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak to se divím bobe žes měl problém. Dělal jsem stk u rondlu v Havířově a vše bez problému. Ještě se těšil na zvuk laďáků

Beran Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie uživatele buc99Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
goldi

Věk: 67

Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit
yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: so 10 duben, 2010 20:15  Předmět:  Re: stk Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

bob napsal:
Minulý rok jsem dělal STK na honda 600 VT.Objel jsem 4STK.Havířov,Šenov,Petřvald,Stonava.Všude vadilo něco jiného.1 řídítka rovne,osvětlení spz mam tam led,potom směrovky velikosta mračítka a nakonec světlo.Když jsem se vytočil a zeptal se jestli někdo aspoň vyzkouší jestli brzdi nebo neteče někde olej,nebo ojeta pneu.Tak se urazili.Nakonec jsem musel dát všimné.

ČR je nejzkorumpovanější stát,všimné je jaksi nutností,pokud nemáš na STK známého.Já ho měl,jen dali štempl,nálepku a jel sem.Ale všimné jsem dal stejně,už jenom proto,že jsem tam byl Very Happy

Panna Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele goldiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
HondaMCH

Jára Cimrman

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 10 duben, 2010 21:26  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Bohužel je to tak a je to snad čím dál horší, každej Vůl s razítkem má nataženou ruku mad M.P.

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 10 duben, 2010 21:37  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

MILOSLAV POHL napsal:
Bohužel je to tak a je to snad čím dál horší, každej Vůl s razítkem má nataženou ruku mad M.P.

a bohužel kdejakej vůl mu jí ochotně naplní Sad

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru