Autor |
Zpráva |
Jazzinka
Anonymní
|
|
Ahojky, mám naléhavou prozbu, nemáte něko nebo nevíte alespoň kde sehnat rožšířenou nádrž na Shadow vt600c r.v. 1998? Předem díkes
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jazzinka
Anonymní
|
|
Jazzinka napsal: | Ahojky, mám naléhavou prozbu, nemáte něko nebo nevíte alespoň kde sehnat rožšířenou nádrž na Shadow vt600c r.v. 1998? Předem díkes | Nebo stačí prostě jen na shadowa vt 600c na roku výroby prý nezáleží...Dokáže mi někdo poradit!? PROSÍM
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Cvrček

Věk: 62
Motorka: VT 600 CD

|
|
Jinou(asi širší?) nádrž na VT600 má Alkmal. Asi to s tím už koupil, je to stavba dovezená z Itálie. Zkus ho kontaktovat,v galerii má dost fotek. Čau Cvrček
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Jazzinka
Anonymní
|
|
Cvrček napsal: | Jinou(asi širší?) nádrž na VT600 má Alkmal. Asi to s tím už koupil, je to stavba dovezená z Itálie. Zkus ho kontaktovat,v galerii má dost fotek. Čau Cvrček | Ahojky Cvrčku!Moc děkuju za tip,určitě ho hned zkontaktuju! Moc si vážím tvé rady.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Strycek Fido
Anonymní
|
|
případně mrkni semka tady ti rozšíří původní nádrž (ceny od 2,5tis., zřejmě dle náročnosti úprav)
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
petr.ccc

Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600

|
|
Má někdo kontakt na osobu schopnou rozšířit nádrž na VT600? Aby to nebylo předražené ale kvalitní provedení. Nejde o nástříkání, jenom zvětšit.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
petr.ccc

|
|
To nikdo nemá kontakt ne někoho kdo umí rozšířit nádrž (nemyslím iron-moto) ? A další věc, nebude mi překážet kryt vzduchového filtru, když to moc rozšířím? Vypadá to divně a není to moc jisté.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Mr.Pavek

Věk: 44
Motorka: VT750 Shadow C7

|
|
 |
       |
 |
petr.ccc

|
|
Nádrž kterou jsem koupil na rozšíření a úpravu je nějaká divná. Palivový ventyl tam není a je tam pouze hadička. Na místě kde byl je přicínovaný plech. (viz fotky) Mám to nchat nějak předělat, nebo to tak může zůstat? To asi nebude rezerva, co? Prosím o radu, chci to poslat na předělání a nerad bych vyhodil 4000,- za špatnou nádrž.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
petr.ccc

|
|
Zapoměl jse na ty fotky :
|
PICT1340.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
44.52 kB |
Zobrazeno: |
5389 krát |

|
PICT1343.JPG |
|
44.03 kB |
5389 krát |

|
PICT1341.JPG |
|
20.25 kB |
5389 krát |

|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Ta je tedy pěkně zaplátovaná, neumím si představit že ji buseš rozšiřovat. Říznou a při vaření se rozteče cín, upadnou všechny záplaty a mohlo by být velký divení a pak M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
petr.ccc

|
|
Tak na tom asi něco bude . Uvidím jak se k tomu vyjádří z Iron-moto. Nechce se mi přece jenom svoji krásnou origo nádrž řežat.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|