Autor |
Zpráva |
Klárka
Anonymní
|
|
Ahoj mám dotaz ,když nejsme zatím členy ve vašem klubu můžeme se přidat na tento sraz???? Šedáka samozdřejmě máme,,,a rádi by jsme vyrazili mezi ostatní šedáky nazbírat nové zkušenosti a nové lidi,,,,
Ve foru jsem zahlídla něco jako přihlašovací pozvánku,,,,,,
Prosím o info,,,,, zda jsme vítáni
Díky K&M
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Mirek

Věk: 57
Motorka: VTX1300C

|
|
Ahoj Klárko, všechny naše srazy jsou otevřené, tzn., že může přijet každý, kdo má pod zadkem nějakýho bublajícího krasavce. A vzhledem k tomu, že máš Shadow, tak už není vůbec o čem diskutovat. Máš možnost poznat ostatní a pak už je jen na tobě, jestli se staneš členem klubu, či nikoliv. A každá nová členka je samozřejmě příjemné zpestření, tak věř, že budeš přijata s otevřenou náručí.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Klárka
Anonymní
|
|
Ahoj tak to sem moc ráda,,, , už se moc těšim,až poznáme nové lidi,,,,
Já sem sice jenom spolujezdec páč řidičák nemám a to ani na auto,ale nevadí jako spolujezdec ho přece nepotřebuju,,,,,
Tak moooc díky za info a uvidíme se na srazíku
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
Ohledně srazíku 12 - 14. září 2008 jsme v časové tísni a budeme moct přijet až v sobotu a možná taky v sobotu odjet domů....
Nechceme,ale prošvihnout jízdu s Vámi všemi a taky zbytek prográmku,,,tak prosím v kolik v sobotu máme přijet aby sme nic neprošvihli????díky moooc
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
ZAPOMĚLA JSEM SE PODEPSAT:
KLÁRKA
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
NAVI

Věk: 35
Motorka: Honda - VT 600 Shadow

|
|
Ahoj Klárko určitě přijeďte třeba jenom na vyjížďku a pokec v sobotu určitě dřív jak v 10.00hod nevyjedeme. Tak zatím a hezký den.
PS: příště se přihlas a není třeba se podepisovat.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Mako

Věk: 62
Motorka: VT 600 C

|
|
Anonymous napsal: | ZAPOMĚLA JSEM SE PODEPSAT:
KLÁRKA |
NEKÁZEŇ !!!!
|
|
|
|
_________________ Dejte svým láskám volnost a svobodu. To jediné je k Vám připoutá !
|
|
 |
      |
 |
Anonymní
|
|
Mako napsal: | Anonymous napsal: | ZAPOMĚLA JSEM SE PODEPSAT:
KLÁRKA |
NEKÁZEŇ !!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|