|
|  |
Autor |
Zpráva |
Fananek-Jarda

Věk: 49
Motorka: vt 750 shadow c - us verze

|
|
Co rikate na reportaz tv Nova na vlastni oci - motorkari Je mne uprimne lito tech borcu co jsou na voziku nebo uz mezi nama nejsou, ale ne vsichni za to mohli vlastni vinou . Vim ze jezdeni na motorce neni bezpecne ale ktery sport nebo konicek je bezpecny?A je taky videt ze tv a verejnost nas hazi vsechny do jednoho pytle a kdyz se neco stane vzdycky to konci slovy -neprimerena rychlost, stejne jel jako prase,zase o jednoho darce organu min atd.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Vojda

Věk: 59
Motorka: VT750

|
|
To máš stejný jako o kamioňákách taky se do nás furt opíraj myslím že větčinou sou to lidi co nemaj mašínu nebo nikdy nejeli v kamionu už nejednou se mi to potvrdilo a budou tady furt
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Klárka
Anonymní
|
|
Ahoj jj viděla jsem to...
teď jsme se o tom dokonce bavili o víkendu,že jsou právě ti co si hrajou na frajery a dělaj na mašině hovadiny!!!!jezdí střem hlav a nemyslí na důsledky.Myslí si,že jsou hrozně drsný,když vyprávějí,že tam a tam jeli takovou a makovou rychlostí¨ ,ale kolik z nich nesedí na vozejku a nebo nejsou sešroubovaný,nebo nemají křížek u stromu,silnice???
jasně každej jsme jinej,ale ať nás nehází tady s těma jak se řiká ,,Dárcema,, do jednoho pytle,,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
dudulinek
Anonymní
|
|
lidi nás vždycky budou házet do jednoho pytle stejně jako policajty, cikány, .... asi se s tím budete muset smířit.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
NAVI

Věk: 35
Motorka: Honda - VT 600 Shadow

|
|
Já bych to neřešil, prostě každý z nás je jiný
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mat
Anonymní
|
|
To su klidný, Nova je bulvár
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|