Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Fananek-Jarda

Věk: 49

Motorka: vt 750 shadow c - us verze
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 14 září, 2008 17:10  Předmět:  DVD HELL RIDE Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

DNESKA JSEM MRKNUL NA FILM HEELL RIDE (THIRD RAIL) A DOCELA DRSNY,SAMA VRAZDA ,DEVKY A FET - NIC PRO SLABSI ZALUDKY KDYBY TO NEKDO CHTEL TAK POSLU DVD. JEDINY PEKNY JSOU NA TOM FILMU JIZDA MOTOREK - CHOPER STYL Enjoy

Panna Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele Fananek-JardaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Alaram

Věk: 40

Motorka: Shadow Spirit VT 750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 15 září, 2008 14:53  Předmět:  re: Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

tak já bych ten film bral,pokud to půjde.

Střelec Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele AlaramZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Gunman

Věk: 46

Motorka: VTX 1800N
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 15 září, 2008 18:04  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Také se připojuji,motofilmy sbírám song

Střelec Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele GunmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lexani

Fananek-Jarda

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 15 září, 2008 19:44  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Chlapi kdo to chce tak mne poslete sms s adresou - cislo mam v profilu

Panna Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele Fananek-JardaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Fananek-Jarda

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 20 září, 2008 22:33  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zacatkem tydne vam to poslu a dejte sem vedet jestli to je dobry Very Happy

Fananek-Jarda

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 26 září, 2008 16:58  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Fananek-Jarda napsal:
Chlapi kdo to chce tak mne poslete sms s adresou - cislo mam v profilu
bude to na cd a pujde to jenom v kompu

HondaMCH

Gorky

Věk: 36

Motorka: Honda VT 1100c sc18
confederate.gif
PříspěvekZaslal: pá 26 září, 2008 17:29  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jo ten film doporučuju viděl sem ho včera

Panna Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele GorkyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Slávek

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT 600 C už je doma Honda Shadow VT1100C Spirit
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 26 září, 2008 20:14  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dýky,máš to u mne Enjoy Jde mi i v přehrávači

Naposledy upravil Slávek dne po 29 září, 2008 19:13, celkově upraveno 1 krát
Lev Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele SlávekZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailMSN MessengerICQ
Alaram

Věk: 40

Motorka: Shadow Spirit VT 750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 29 září, 2008 18:19  Předmět:  ? Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

díky. došlo mi to v pořádku... a co jsem Ti dlužnej?? Very Happy

Střelec Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele AlaramZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

Fananek-Jarda

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 29 září, 2008 20:03  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Az se nekde sejdem tak mam u vas drink ( nebojte ja se prihlasim) Very Happy

Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 29 září, 2008 20:39  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

hell ride rapidshare

a prodejci DVD nebudou mít co žrát

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Gorky

Věk: 36

Motorka: Honda VT 1100c sc18
confederate.gif
PříspěvekZaslal: po 29 září, 2008 21:07  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já sem ho sehnal podobně

Panna Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele GorkyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lexani

Fananek-Jarda

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 02 říjen, 2008 20:27  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Prosim toho typka co mne psal na email ohledne filmu posli znovu adresu ja jsem to omylem smazal dik

petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 02 říjen, 2008 22:18  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Petr napsal:
hell ride rapidshare

a prodejci DVD nebudou mít co žrát

Téda, Petře, od Tebe bych to nečekal Very Happy . To by se nemělo. Ale kdyby to bylo třema na Czshare, tak nevadí. Embarassed

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru