Autor |
Zpráva |
Fananek-Jarda

Věk: 49
Motorka: vt 750 shadow c - us verze

|
|
Jak uz asi vsichni vite dnes se stala tragicka nehoda kaskadera Pavla Hanzlika. Nikdy na tebe nezapomenu a diky za vse co jsi pro mne udelal.Pokazde co jsem dal na tvou radu tak vzdy to fungovalo . Pro rodinu -uprimnou soustrast
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
tak to je hodně smutný příspěvek
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
Mako

Věk: 62
Motorka: VT 600 C

|
|
Je to na prd, další dobrej borec odešel !
Pro ty, kteří jako Já nic nevěděli je tu článek
"Devětatřicetiletý řidič motocyklu z Kladenska se v sobotu odpoledne zabil při exhibiční jízdě v areálu pivovaru Budvar v Českých Budějovicích. Žádný z diváků nebyl zraněn. Řekl to jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.
20. 9. 2008 19:09 - 20. 9. 2008 19:43 Aktualizováno - ČESKÉ BUDĚJOVICE
Podle televize Nova šlo o známého motocyklového kaskadéra Pavla Hanzlíka. Muž nezvládl jízdu na motorce, narazil do překážky a těžce se zranil.
Ředitel jihočeské záchranné služby Marek Slabý upřesnil, že během ukázkové jízdy motocykl spadl a kaskadér tělem narazil do zdi provozní budovy a betonového obrubníku.
"Následkem pádu utrpěl těžká poranění hrudníku, končetin a nejspíš i hlavy a páteře," uvedl. Už při příjezdu záchranářů nejevil muž známky života. Dvě posádky se marně pokoušely o obnovení životních funkcí, avšak muž podlehl na místě těžkým poraněním.
Na akci, kterou pivovar pořádal k výročí značky Pardál, bylo mnoho návštěvníků. Motorka, kterou náraz odmrštil, naštěstí nikoho nezasáhla, protože se zastavila o nákladní auto. Tragédií celá oslava skončila."
|
|
|
|
_________________ Dejte svým láskám volnost a svobodu. To jediné je k Vám připoutá !
|
|
 |
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
mat
Anonymní
|
|
Vyděl jsem ten pád včera v TV a ještě teď mi běhá mráz po zádech.
Škoda dobrých lidí
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Grizzly
Kapitán

Věk: 65
Motorka: VT 600

|
|
Pavel Hanzlík,byl démon na mašině, viděl jsem ho mnohokrát na stríťáckejch akcích, bohužel, už se to nikdy nebude opakovat. Takže, poslední dík za super podívanou.
|
|
|
|
 |
     |
 |
John Deer

Věk: 56
Motorka: VT 800 C U.S.verze

|
|
Je to fakt tragédie ! Takový profík,držitel tolika rekordů a tokový konec, Děsný.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
medabeda
Anonymní
|
|
Kombinace všeho špatného a pak už není cesty zpět.
Na Pavla si asi každej motorkář zavzpomíná .BYL FAKT DOBREJ.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
mám známého co ho znal moc dobře a ten mi řekl, že si Pavel pokaždé prošel terén, kde měl učinkovat..nevšiml si jednoho malého výmolu a ten mu byl osudný.. podlehl následkem zranění hlavy, kterou narazil o roh budovy..škoda dobrého motorkáře-kaskadéra..upřímnou soustrat všem známým..
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|