Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Týša

Věk: 53

Motorka: VT 1100C sc 18
honduras.gif
PříspěvekZaslal: po 03 listopad, 2008 15:05  Předmět:  Výměna oleje ve vidlích Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nevíte někdo,jak co nejsnadněji vyměnit olej ve vidlích VT 600? díky moc za každý tip.

Blíženci Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele TýšaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 03 listopad, 2008 19:42  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jo já vím. Jelikož to budu měnit taky. Dát to do servisu a po dvou hodinách je to hotové. Asi to není sranda a mění se i těsnění.

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Alaram

Věk: 40

Motorka: Shadow Spirit VT 750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 04 listopad, 2008 11:23  Předmět:  re: Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

tak to je dobrý vtip... Laughing jo taky to dávám do servisu. cena prej 1500 Kč

Střelec Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele AlaramZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
HondaMCH

BEECH
jednatel

Věk: 68

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 04 listopad, 2008 11:54  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já nevím jak u 600, ale u 1100 se mění tak, že ji musíš zdvihnout do takové výše, abys vytáhl nohy z brejlí spodem- samo, že nejdřív kolo a blatník dolů, pak nahoře rozšroubovat, bacha rádo to vystřelí, dále jsou dole šrouby- uvolnit , celé to vyleješ- doporučuji namontovat progres. pera, naplníš otejem- pozor - každá pera mají dle výrobce doporučený olej určité viskozity, zde přestávají platit údaje výrobce moto, po namontování zpět je lahůdka dát tam blatník ,aniž bys ho odřel ( já 15 min. za účasti asi celé zoo), no a pak kolo atd. Enjoy

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Mauser

Věk: 56

Motorka: VT600C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 09 listopad, 2008 00:06  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Za 1500 bych se vys.al dělat to sám. Měnil jsem v obou vidlích gufera a olej.
Sundáš brzdu, kolo, blatník. Na brejlích odšroubuješ velký chromový matky shora. Vytáhneš pružiny. Dole na každý vidli je vypouštěcí šroubek - myslim že M4, vypusť ten humus do kýblu. zespoda vidlí jsou šrouby na imbus, ty vyšroubuj. Pozor - neojebej je nebo kupuješ nový vidle! /jsou to šrouby M10x1,5/. Kdyby se to protáčelo tak shora do vidle něco vraž. Musí na to být klíč, hvězdička, ale na hrozně dlouhý tyči a velikost nevim. Já tam vrazil poloosu z auta, tim tisícihranem napřed a šlo to dobře.
Pak jde vidle rozebrat - pamatuj si jak všechno patří až to na tebe vyskočí. Dle potřeby vyměň pouzdra nebo gufera, vidle smontuj a shora nalej olej, množství a viskozitu ti poradí v Hondě. Taky jsem se tam ptal, ale už si to nepamatuju. Byl to ten nejhustší a stačila mi litrovka na obě vidle.

Hodně úspěchů, sr.l jsem se s tim celý boží den a ještě jsem musel shánět v ingomatu ty jemný šrouby. mad

Vodnář Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele MauserZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Týša

Věk: 53

Motorka: VT 1100C sc 18
honduras.gif
PříspěvekZaslal: po 10 listopad, 2008 09:55  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Díky za rady, asi to za dlouhých zimních večerů zkusím ....

Blíženci Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele TýšaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
HondaMCH

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru