|
|  |
Autor |
Zpráva |
Týša

Věk: 53
Motorka: VT 1100C sc 18

|
|
Nevíte někdo,jak co nejsnadněji vyměnit olej ve vidlích VT 600? díky moc za každý tip.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
petr.ccc

Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600

|
|
Jo já vím. Jelikož to budu měnit taky. Dát to do servisu a po dvou hodinách je to hotové. Asi to není sranda a mění se i těsnění.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Alaram

Věk: 40
Motorka: Shadow Spirit VT 750

|
|
tak to je dobrý vtip... jo taky to dávám do servisu. cena prej 1500 Kč
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
Já nevím jak u 600, ale u 1100 se mění tak, že ji musíš zdvihnout do takové výše, abys vytáhl nohy z brejlí spodem- samo, že nejdřív kolo a blatník dolů, pak nahoře rozšroubovat, bacha rádo to vystřelí, dále jsou dole šrouby- uvolnit , celé to vyleješ- doporučuji namontovat progres. pera, naplníš otejem- pozor - každá pera mají dle výrobce doporučený olej určité viskozity, zde přestávají platit údaje výrobce moto, po namontování zpět je lahůdka dát tam blatník ,aniž bys ho odřel ( já 15 min. za účasti asi celé zoo), no a pak kolo atd.
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
Mauser

Věk: 56
Motorka: VT600C

|
|
Za 1500 bych se vys.al dělat to sám. Měnil jsem v obou vidlích gufera a olej.
Sundáš brzdu, kolo, blatník. Na brejlích odšroubuješ velký chromový matky shora. Vytáhneš pružiny. Dole na každý vidli je vypouštěcí šroubek - myslim že M4, vypusť ten humus do kýblu. zespoda vidlí jsou šrouby na imbus, ty vyšroubuj. Pozor - neojebej je nebo kupuješ nový vidle! /jsou to šrouby M10x1,5/. Kdyby se to protáčelo tak shora do vidle něco vraž. Musí na to být klíč, hvězdička, ale na hrozně dlouhý tyči a velikost nevim. Já tam vrazil poloosu z auta, tim tisícihranem napřed a šlo to dobře.
Pak jde vidle rozebrat - pamatuj si jak všechno patří až to na tebe vyskočí. Dle potřeby vyměň pouzdra nebo gufera, vidle smontuj a shora nalej olej, množství a viskozitu ti poradí v Hondě. Taky jsem se tam ptal, ale už si to nepamatuju. Byl to ten nejhustší a stačila mi litrovka na obě vidle.
Hodně úspěchů, sr.l jsem se s tim celý boží den a ještě jsem musel shánět v ingomatu ty jemný šrouby.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Týša

Věk: 53
Motorka: VT 1100C sc 18

|
|
Díky za rady, asi to za dlouhých zimních večerů zkusím ....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|