|
|  |
Autor |
Zpráva |
Tomas
Anonymní
|
|
Zdar...Jezdil jsem skoro i přes zimu a teď jsem dojezdil. Přestala mi svítit přední světla. Dneska jsem se v tom hrabal půl dne a nepřišel jsem na to. Máte s tím někdo zkušenost? Možná se někde přebrousil kabílek.V předu mám hlavní, dvě přídavné a nesvítí ani jedo. V zadu svítí v pohodě. Pojistky i žárovky jsou ok. Z el. schématu toho asi moc nezjistim.
|
miláček.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
175.78 kB |
Zobrazeno: |
2945 krát |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
mohl odejít i vypínač
nevím jak je dělaná kostra, ale i ta může zlobit
žárovkovou zkoušečku a hledat. Když si nebudeš vědět rady tak přijeď nemáš to tak daleko.. klidně ti to okouknu
|
|
|
|
      |
 |
Rudy a Evik

Věk: 56
Motorka: Honda Goldwing GL 1500 SE

|
|
Zkus jestli Ti svítí dálkový, jestli ano může být vypálený nebo jenom zoxidovaný přepínač světel.(promaž olejem třeba WD 40)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Tomas
Anonymní
|
|
Dneska jsem si půjčil měřák...mašiná vypadá jako vrak ale nakonec jsem na to snad přišel. Sice mi čuba sežrala el. schéma ale dfal jsem to. Přes spínač starování v řidítkách je vedený okruh do světel! Možná pro případný samostatný vypínač. Zřejmě částečně mrtvej protože start jde. Zítra to zkusim nějak proklemovat a uvidim.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Simox

Věk: 40
Motorka: Honda VT 1100 Shadow

|
|
Při zmáčknutí startovacího vypínače na řídítkách se ti totiž odpojí napájení předního světla. Asi kvůli zmenšení odběru, aby si mohl startér vzít co nejvíc......
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Anonymní
|
|
To je asi jen u silnějším kubatur. Mě při startu svítí světla pořád. V tom vypínači jsem to překlemoval a je to OK.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Simox

Věk: 40
Motorka: Honda VT 1100 Shadow

|
|
Určitě?? Podle schématu by to tak mělo být
K čemu by tam jinak měl být rozpínač ????
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|