| 
 |   | 

| Autor | 
Zpráva | 

kosak 

Věk: 40 

|  

| 

Caute,mam taky navrh,ci by sa nedala zalozit tema ktora by bola zamerana cisto len na doplnky,vylepsenia,popripade cena,dostupnost atd jednotlivych typov shadowky . Ja mam vt750c2 1999 a zaujimalo by ma co vsetko sa da k nej dokupit a vylepsit,lenze hladanie po jednotlych temach je o nicom kedze musim precitat 30 prispevkov aby som sa dostal k informacii obsiahnutej v jednej vete    

mozno vytvorit akoby zoznam,alebo nieco podobne

ak tu taka tema je vopred sa ospavedlnujem 

takze zatial cus

kosak
 | 

| 
 |  

| 

| 

| 

| 
     | 

| 

Jerry 
President  

Věk: 57 

Motorka: VT750C 

|  

| 

| Myslím, že to je dost náročná práce nad naše možnosti. Je sposta výrobců. prodejců, každý má trochu jiný sortiment. Taky těch Shadowek je hodně typů a na každou se dělá něco jého. Každý má jiné nápady a jiné potřeby. Pro jednoho člověka je to moc. Proto jezdíme po srazech a koukáme kolem sebe. Já osobněj jsem ze začátku brouzdal na Motorkářích, kde jsem listoval po Shadowkách a koukal co by se mi líbilo. Taky hodně pomůže katalog Yshopu s nabídkou Highwayhawku. Ale těch výrobců je spousta a taky je spousta úpravců. Spousta věcí si děláme sami, každý má jiné možnosti, každý by to udělal trochu jinak a každý je pak pyšný, když vymyslí něco nověho. Co motorka to originál. Hledat, koukat, vymýšlet a o tom to je.
 | 

| 
 |  

| 

| 

| 

| 
       | 

| 

| 
 | 

| 

Zobrazit následující téma 
Zobrazit předchozí téma 
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
  | 

|   

|