Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Michal Medvěd

Věk: 65

Motorka: Honda Shadow VT600C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 10:20  Předmět:  Co když píchnu? Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak jsem koupil nové gumy a při sundávání kola v garáži mě napadlo co bych dělal když někde na cestě píchnu. Sundat kolo at přední či zadní v garáži neni žádná maličkost. Co tedy dělat když nedej bože píchnu?
Vozím s sebou ten spray ale bůh ví jak funguje na kolo s duší. Podělíte se se zkušeností v takové blbé situaci?

Beran Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele Michal MedvědZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 10:42  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

píchnuté kolo u auta jsem několikrát opravoval pomocí spreje. Motorku zatím nikdy. Používám to s úspěchem i na duše u kopacích míčů /ve velkém/.

říznutá duše se po natlakování dost často roztrhá, drobné díry utěsní dobře, vynikající je na netěsnosti kolem ráfků u bezdušových pneu. Doporučuji každému kdo má auto, moto, nebo kolo. Zalepilo to pneu s 11ATM.

Naposledy upravil Petr dne út 07 duben, 2009 11:06, celkově upraveno 1 krát
Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 10:49  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Taky jsem se pohrával s tou myšlenkou. Mám i ten sprej na opravu a věřím že bych s tím dojel někam, kde by mi pomohli. Výhoda je, že dobrý motořkář nenechá jiného motorkáře ve štychu. Pokud se tím budeme řídit, tak se pomoc vždy najde.

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

Michal Medvěd

Motorka: Honda Shadow VT600C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 11:19  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ještě k tomu spray. Tak jsem ho použil v autě. Gumu to zalepil a nafoklo na cca 1.5 ATm. Pak jsem to u první pumpy dorazil. Kámoš co má autoservis mě na můj dotaz co dál hned pozval doservisu. To co jsem viděl uvnitř gumy mě trochu zarazilo. Druhý den od nastříkání ještě uvnitř kola zbylo tak deci bílé tekutiny která smrděl jak zkažené vejce. Navíc byla guma celá uvnitř oblemtaná. Již po 1 dni bylo obtížné gumu sundat. on ji pak něčim uvnitř umyl a díru zalepil. Tak moje doporučení je nastříkat a hned jet pokud to jde do nejblžšího pneuservisu. To ale v autě, na motce s duší to teda nevim. Doufám že to nikdy nebudu potřebovat.

Beran Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele Michal MedvědZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Grizzly
Kapitán

Motorka: VT 600
confederate.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 13:06  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

duše to odnese v každým případě, srey je taky jenom na dojetí !!!

Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele GrizzlyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Honza P

Věk: 66

Motorka: VT750C2
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 20:57  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

ahoj, kdo máte problém s pneu a lepením koukněte na tyto stránky ,chopper
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce-predstavujeme/ultraseal-video-12346.html

Kozoroh Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele Honza PZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Lexani

petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 21:10  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ale nějak jsem nepochopil, jestli to je i na duše. Jinak to vypadá suprově.

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Jára Cimrman

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 22:40  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Chybí mi zmínka o tom jak dlouho po naplnění to funguje, co za takový dva roky? A ještě duši při výměně gumy hodit do popelnice, nebo že by byla použitelná d'oh! Já až píchnu volám svoji odtahovku Sad

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 08 duben, 2009 08:16  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dobré téma na začátku sezony...
Mám s tím zkušenost, co se týká bezduší jak u auta i u motky. Na bezdušovky /auto-moto/ se dá přípravek použít a potom rovnou do servisu, páč se stane co psal Michal. Na bezdušovky, pro toho kdo je trošku technicky zdatný je možné použít lepící knot /sada cca 100,--Kč/ a pneu dohustit. Tohle ovšem platí to v případě že najdeme "díru". Jinak Ultra Seal je určen pro bezdušovky..
Se sprayem na defekt u našich motorek je to trochu obtížnější.. uvědomme si , že je uvnitř duše a co s ní dělá onen předmět než zastavíme?
Mám s tím osobní zkušenost z loňska. S kamarády se vracíme od paní Kateřiny a náhle dvě motorky zůstali někde v dáli... Zjistili jsme, dvě užitečné věci, a to 1.) že jezdit po krajnici se opravdu nevyplácí protože 2.) jsou tam hřebíky...
Napřed je potřeba předmět najít a vytáhnout, potom lze na dojetí použít spray..

HondaMCH

BEECH
jednatel

Věk: 68

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 08 duben, 2009 19:29  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Honza P napsal:
ahoj, kdo máte problém s pneu a lepením koukněte na tyto stránky ,chopper
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce-predstavujeme/ultraseal-video-12346.html

Asi před 4-5 lety to bylo na výstavě Motocykl, výrobek je původně pro US Army a pokud jsem mohl posoudit tak fungoval spolehlivě, chlápek tam do gumy přede mnou narval šroubovák, pak ho vytrhl, a asi po 1/4 vteřinovém zasyčení bylo zalepeno- podmínka je, že se kolo musí točit, aby se kapalina rovnoměrně rozprostírala po vnitřku Enjoy

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
medabeda
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 09 duben, 2009 22:22  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zkouška asi před 5lety se naskytla Mad .Tak jsem protřepal,naplnil a poté jezdil,jelikož tekutina se dostávala do průrazu a poté tuhla(asi směs kaučuku a bůh ví čeho),až byl pokoj a zalepeno Shocked .Jinak uvnitř pneu je fakt smrad Surprised

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru